in

Камалія розійшлася з чоловіком через іншу жінку: співачка назвала ім’я розлучниці

Українська співачка Камалія вперше наважилася зізнатися, що у її розлученні з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром з яким вони прожили у шлюбі 20 років, винна його донька Тетяна від першого шлюбу .

У розмові з Наталією Влащенко виконавиця розповіла, що з самого початку не могла знайти спільної мови з дівчиною. Тетяна не сприймала нової обраниці батька. Їхня перша зустріч відбулася, коли Камалія вже була на восьмому місяці вагітності. Це відбулося за ініціативи чоловіка Тетяни та самого Захура.

«У нас постійні були конфлікти. Вона ніяк не хотіла спілкуватися і ми ніколи не зустрічалися. Ми познайомилися, коли я була на 8-му місяці вагітності, і то її попросили чоловік і тато, адже в неї скоро народяться сестрички. У ресторані ми святкували мій день народження, вона приїхала, привітала мене, але все одно холод і ревнощі я постійно відчувала»,- поділилася співачка.

Донька Захура від першого шлюбу

На початку повномасштабного вторгнення Захур вивіз свою сім’ю до Лондона, де проживає Тетяна. Бізнесмен сподівався, що це зблизить дівчат і вони нарешті знайдуть спільну мову, але все сталося навпаки. Камалія з Тетяною почали ще більше конфліктувати. Співачка сподівалася, що коханий заступиться за нею, але Мохаммад прийняв сторону старшої доньки. Мало того, він словесно образив дружину, заявивши, що скоріше розлучиться з нею, ніж кине Тетяну. Терпінню артистки прийшов кінець і вона пішла від чоловіка та подала на розлучення.

Камалія з доньками та Захуром

«Вона від мами-росіянки. Їй було неприємно, що я говорила в бік росіян. Вона мені почала мститися. Я Захуру говорила, він мені не вірив. Я спочатку говорила, що не поїду до того будинку, але Захур сподівався, що нас це зблизить. Одна сутичка, друга, третя, четверта. Коли я очікувала, що чоловік скаже: «Поважай мою дружину, матір моїх дітей», а він цього не зробив. У мене і так психологічне навантаження, і ще мене чоловік не підтримав, і я почувалася самотньою і не потрібною. Мене перемкнуло просто. Ну і він мені сказав таку фразу, після якої я захотіла розлучитися: «Що ти хочеш, я швидше з тобою розлучуся, ніж Таню кину», — зізналася Камалія.

Читайте також:  «Перші в її житті»: Наталія Могилевська зробила неочікуваний подарунок 12-річній доньці

При цьому в Пекіні запевнили, що продовжуватимуть відігравати конструктивну роль у просуванні ідеї політичного врегулювання ситуації

Україні нарешті дозволили перемогти: аналітик про події у Курську