in

Наталія Могилевська вперше повністю показала свого чоловіка і зробила йому особливий подарунок

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вперше публічно показала свого коханого чоловіка Валентина.

Артистка презентувала нову пісню та кліп до неї «День народження кожен день». Музична композиція вийшла після 49-річчя, яке вона відзначила 2 серпня. Особливу увагу привертає кліп на новий хіт, який складається з сімейного архіву співачки. Головними героями стали обранець Могилевської, якого вона весь цей час так старанно приховувала від публіки та її донечки — 12-річна Мішель та 4-річна Софія, а також чотирьохлапий сімейний друг.

Пісню «День народження кожен день» знаменитість присвятила своєму чоловіку Валентину. В сюжеті вона висвітлює сімейні цінності, затишок свого будинку та обійми з найріднішими людьми в її житті.

«Це емоційне послання любові і вдячності до своїх близьких. Пісня наповнена теплом і ніжністю, що відображає важливість родинних зв’язків та особливих моментів, проведених разом«, — сказала Наталія.

«Я бажаю, щоб у серці кожного українця День Народження був кожного дня, бо ми того варті», – побажала артистка у дописі під кліпом.

Реакція прихильників в Мережі:

  • «Прекрасна пісня! А кліп взагалі пробрав до мурах, адже так тонко передано відчуття щастя: щаслива дружина, чоловік та дітки, щастя в повітрі. Плачу від радості за Вас! І безмежно вдячна за Вашу творчість, яка надихає жити далі».
  • «Мурашило всю пісню. Дякую».
  • «Дякуємо, Наталочко, за пісню чудову, за вашу українську позицію, за діточок! Будьте здорові та щасливі!»
  • «Дуже надихаючий кліп! Дуже теплий! Ви даруєте себе людям вже багато років, а зараз особливо. Я радію за вас і вашу родину, бо бачу як змінилось ваше життя»

Читайте також: Популярний український артист показав гаряче відео з NK — Настя аж зніяковіла

Популярний український артист показав гаряче відео з NK — Настя аж зніяковіла

Після звинувачень у брехні: Олег Винник вперше за 2,5 роки вийшов на зв’язок з поясненнями — як виглядає артист після хвороби