in

«У мене немає мами»: дочка Філіпа Кіркорова зробила камінг аут

Скандальний російський артист Філіп Кіркоров, який підтримав повномасштабне вторгнення, самостійно виховує двох дітей хлопчика Мартіна та дівчинку Аллу Вікторію.

Обидві дитини з’ялися світ від сурогатної матері. Алла-Вікторія народилася 26 листопада 2011 року в Майамі, Мартін Кіркоров народився 29 червня 2012 року також у США. Особу біологічної матері своїх дітей епатажний артист тримає у суворому секреті, проте нещодавно 12-річна Алла-Вікторія проговорилася, вказавши журналістам свою маму.

Дівчинка наразі активно почала вести свій блог в соціальних Мережах. Днями дочка короля російської естради поспілкувалася зі своїми підписниками та зробила несподівану заяву щодо свого народження.

«Відкрию таємницю: у мене немає мами. Я від сурогатної матері», — зазначила школярка.

Кіркоров з дітьми

Раніше зірковий батько зізнався, що шкодує про те, що розсекретив таємницю появи своїх дітей на світ. Проте він впевнений, що та жінка ніколи не заявить про себе.

«Треба було наслідувати приклад моїх молодших товаришів. Ось Сергій Лазарєв правильно зробив, що приховував сина, а я був відвертим. Але наша країна до таких одкровень не готова. Сьогодні тема сурогатного материнства обговорюється досить часто, і я на свою голову стільки нарікань отримав. Але я зробив це з одним бажанням — показати, що є порятунок і вихід із ситуації, що люди можуть знайти щастя і ось таким шляхом. І нічого страшного в цьому немає«, — поділився Кіркоров.

Філіп Кіркоров та його діти

Читайте також: Наталія Могилевська вперше повністю показала свого чоловіка і зробила йому особливий подарунок

«Як швидко ти ростеш»: Лілія Ребрик замилувала відео з підрослою 5-місячною донечкою

«Аж самому захотілося до себе на концерт!» — Максим Галкін показав, що вразило його на виступі в Цесісі