in

14-річна донька Віри Брежнєвої вперше показала бойфренда і привітала його зі святом

Молодша донька української співачки Віри Брежнєвої Сара Кіперман показалася в обіймах бойфренда та публічно звернулася до нього.

14-річна дівчина живе та навчається в Женеві в Швейцарії. Є власницею студії дизайну та інтер’єру, яку відкрила у 2022 році. Сара також не приховує, що більше не самотня. На своїй сторінці в Інстаграм зіркова донька оприлюднила фото, на якому постала зі своїм бойфрендом Ендрю Андерсоном. 18 серпня обранець дівчини відсвяткував своє день народження.

З нагоди свята донька Брежнєвої публічно привітала коханого. Дівчина не була багатослівною, а лише підписала фото з іменинником: «З днем народження» та додала активне посилання на сторінку бойфренда. На світлині Сара позувала в чорній мереживній сукні в обіймах Андерсона, який постав в класичній білій сорочці.

Сара Кіперман зі своїм обранцем

Скільки пара разом у відносинах — невідомо. Проте два роки тому, у день свого 13-річчя Сара вже зустрічалася з Ендрю та дякувала йому за рік, який вони провели разом. Тож, ймовірно, що закоханні разом понад три роки.

Читайте також: Ольга Фреймут вперше висловилася про російське громадянство свого чоловіка

Ольга Фреймут вперше висловилася про російське громадянство свого чоловіка

Залужний показав рідкісне фото з дружиною, українці у захваті