in

Ольга Фреймут вперше висловилася про російське громадянство свого чоловіка

В Мережі активно набирає обертів скандал щодо чоловіка української ведучої Ольги Фреймут та його російського громадянства.

Днями знаменитість поскаржилася на те, що стала жертвою шахраїв — Ольга залишилася без квартири в центрі столиці. Багато років тому вона придбала житло в Києві, але забудовник припинив будівництво та відмовився повертати кошти власникам. Ведуча записала відеозвернення до власника Андрія Вавриша, компанія якого і займалася цим проєктом. Втім, як з’ясувалося, документи на квартиру належить не Фреймут, а її чоловікові Володимиру Локотко. Вавриш також заявив, що Локотко — громадянин РФ.

Після цих слів Ольга вирішила прояснити ситуацію та у коментарі для ТаблоID зізналася, що дійсно в її чоловіка колись був російський паспорт. Але в 2006 році він став резидентом України. Проти коханого навіть ввели санкції в Росії, але у 2019 році їх скасували.

«Мій чоловік дійсно був громадянином Росії, ну так склалося, що він народився у Казахстані, він там вчився, а потім поїхав до України, і від 2006 року він живе, працює і є резидентом України. Мало того, у нього є персональні санкції від Росії 2018 року як на топменеджера української медіаіндустрії», — повідомила Ольга.

Ольга Фреймут з чоловіком

Наразі ж Володимир — громадянин Казахстану. Зірка зазначила, що ще до початку повномасштабного вторгнення її чоловік подав документи на отримання українського громадянства, але у зв’язку з останніми подіями цей процес затягнувся.

«Ми знаємо, що під час війни Україна забирає житло у росіян, але мій Володя — він резидент України. А за законом Україна не запроваджує санкції проти резидентів України. Зараз Володя є громадянином Казахстану. Нам же треба якось в Україні жити. Звичайно, Володя отримав казахський паспорт. Він подався на українське громадянство ще до початку війни, але почалася війна. І поки ми чекаємо на рішення», – додала Ольга.

Оля Фреймут зі своєю сім’єю

Читайте також: Мільйон від Магучих: олімпійська чемпіонка Ярослава Магучих вразила внеском для ЗСУ

Наслідки підриву мостів: війська РФ під Курськом опинилися в пастці

14-річна донька Віри Брежнєвої вперше показала бойфренда і привітала його зі святом