in

17-річну доньку Ольги Фреймут обізвали в соцмережі: ведуча вийшла з себе і відповіла кривдниці!

17-річна дочка популярної української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл постійно мешкає в США, і частенько ділиться звідти аж ніяк не дитячим контентом.

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм спадкоємиця телезірки опублікувала фото, на якому позувала в автомобілі. Дівчина старанно надула губи, судячи з їхнього вигляду, і так збільшена за допомогою спеціальних ін’єкцій. Злата злегка примружила очі, щоб її погляд здавався більш важким і дивилася кудись повз камеру.

Судячи з усього, Мітчелл намагалася надати своєму образу на знімку спокусливості, і сама зоряна мама оцінила її старання, залишивши в коментарях емодзі у вигляді вогню. Проте, інші підписники зовсім не розділили вражень Фреймут, і, навпаки, залишили під фотографією зовсім не приємні підписи.

«Яке страшне!» — написала одна із передплатниць. Ведуча не стрималася, щоб не відповісти коментаторці образою. «Ви про себе? Самокритично, але згодна. Ви – потвора», – написала Фреймут.

Скріншот: www.instagram.com/zlata_mitchell

Слід зазначити, що, мабуть, сама Злата також усвідомила, що кадр вийшов не зовсім вдалим, і вже видалила публікацію зі своєї сторінки.

Читайте також. Мама відпочиває: 17-річна дочка Фреймут ледве помістила бюст у тісну сукню з декольте

Відома співачка-мовчунка із Черкас отримала російське громадянство: тепер офіційно фінансуватиме війну в Україні

У Левів — відчуття самотності, а Дівам — весело проведений час: гороскоп на 3 жовтня