in

«Ви конч*ні!»: Володимир Дантес розніс зірок, які розсекречують справжнє ім’я Klavdia Petrivna

В Мережі все ніяк не вщухнуть обговорення навколо загадкової співачки Klavdia Petrivna, яка інтригує своєю таємничістю.

Багатьох вважає, що саме Соломія Опришко ховається за цим образом. Український співак Володимир Дантес розкритикував людей, які намагаються розсекретити ім’я співачки, яка приховує своє обличчя. Він вважає, що образ Klavdia Petrivna — це новий крок в українському шоу-бізнесі. Музикант не розуміє навіщо відкривати всі карти, адже після того можна ставити хрест на всю ту працю та старання, які вложила Klavdia Petrivna у свій сценічний образ.

«Хотів давно сказати, але зараз згадав, коли читав музичні новини про Klavdia Petrivna. Це крутий кейс, який є в нашому шоубізнесі, крута музика, загадка і все таке інше. Але що мене бісить, так це всі «музичні критики», хто називає себе «музичними експертами». Якщо ви знаєте, хто це така, до того ж з таким надмінним їб**ом ви кажете: «Це Соломія, я знаю, я давно з нею спілкувався». Та якого х*ра ви руйнуєте загадку? Щоб що? Щоб зруйнувати те, що людина довго робила і придумувала. Ви кончені!» — заявив Дантес.

Екс-чоловік Наді Дорофєєвої зауважив, що вгадувати, хто ж ховається під маскою, цікаво, але, називати справжнє ім’я — це перебір. Артисту дуже шкода, що деякі колеги не цінять роботу інших, адже в цей загадковий образ було вкладено чимало фінансів та ідей.

«Гратися у відгадування – це завжди прикольно. Але якщо ви давно варитеся в цьому, називаєте себе експертами, критиками, ви ж знаєте, чого вартує це все, скільки грошей  вкладено. Соломія це, не Соломія, взагалі не важливо хто, але ви ще й показуєте обличчя людини, яка, можливо, Klavdia Petrivna. Просто, вам так все одно на працю людини! Прикро, що ви такі люди», — додав Дантес.

Читайте також: ЛІДІЯ ТАРАН ВПЕРШЕ ЗА ТРИВАЛИЙ ЧАС ПРИЇХАЛА ДО КИЄВА: ЯКИЙ ВИГЛЯД МАЄ ВЕДУЧА ТА ЯК ВОНА ЗМІНИЛАСЯ

Лідія Таран вперше за тривалий час приїхала до Києва: який вигляд має ведуча та як вона змінилася

«Ми і так уже залякані!»: російська співачка Валерія з’явилася з українською символікою