in

«Конфлікт справді є», – Дорофєєва прокоментувала інформацію про розлучення з Кацуріним

Кілька днів тому на YouTube-каналі популярної української провісниці Марії Тихої з’явилося свіже відео, в якому вона, серед іншого, дала прогноз майбутньому парі Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна.

«Чорна відьма» впевнена, що у зоряному шлюбі не все так добре, як артисти намагаються показати це на публіці. Марія впевнена, що якщо почуття Наді по відношенню до Михайла щирі, то Кацурін грається з нею. «Для нього це піар. Я не бачу справжніх почуттів від нього… Конфлікти у них можуть бути на ґрунті грошей та публічності. Тобто про славу і кар’єру — хто перший, хто другий», – шокувала провісниця.

Оскільки ця інформація швидко розлетілася по просторах Інтернету, викликавши переполох у фанатів зоряної пари, DOROFEEVA вирішила особисто розставити всі крапки над «І». На своїй сторінці в Інстаграм співачка опублікувала скріншот новини про їхнє з Кацуріним розлучення.

Скріншот: www.instagram.com/nadyadorofeeva

«Конфлікт справді є», – заінтригувала передплатників співачка. Однак одразу ж поспішила заспокоїти фоловерів та розвіяти сумніви щодо міцності їхнього шлюбу: «Написали пісню. Сперечаємося, чи варто випускати?».

Скріншот: www.instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін офіційно оголосили про стосунки минулого літа, «обмінявшись» партнерами з Володимиром Дантесом та Дашею Кацуріною.

«Чорна відьма» яка в деталях передбачила вбивство Пригожина, розповіла про те, як помре Путін

Після виходу на сцену з українським прапором у РФ вирішили помістити 85-річну Лію Ахеджакову у психлікарню