in

«Тоня прилітала»: московська донька Ольги Сумської засвітилася в Україні

Народна артистка України Ольга Сумська вкотре стала на захист своєї старшої доньки, акторки Антоніни Паперної, яка живе в Росії та замовчує повномасштабне вторгнення.

Зіркова мама відреагувала на критику свого племінника актора В’ячеслава Хостікоєва, який відкрито засуджує позицію сестри. Син Наталії Сумської не може й досі зрозуміти, чому Антоніна підтримала РФ та через свої політичні погляди навіть не приїхала на похорони їхньої бабусі. Як зізнався В’ячеслав, він намагався зв’язатися з сестрою, але вона не відповідала на дзвінки та повідомлення.

Ольга Сумська з мамою та двома доньками

Такі дорікання неабияк обурили Ольгу і вона запевнила, що Паперна не могла в той момент приїхати в Україну. Востаннє Антоніна бачилася з бабусею в жовтні 2021 року, коли приїжджала на Батьківщину.

«Він дав інтерв’ю. І так розгалужувати, так відверто про це говорити і апелювати, чому Тоня не була на похованні мами… Як може долетіти Тоня на поховання, якщо почалось повномасштабне вторгнення?. Тоня прилетіла на один день ще тоді, у 2021 році, на останній день народження мами, 14 жовтня. Але ж чи був Слава на дні народження? Ну, дзвінок — це одне, а прийти та обійняти, і привітати — це інше«, — пояснила Ольга.

Ольга Сумська з старшою донькою, сестрою та її чоловіком і сином

Вона також додала, що в день поховання її матері на похороні були присутні лише вона з чоловіком та її молодша донька. Самого Хостікоєва з батьками в цей день не було поряд.

«Тому, шановні хейтери, правда — вона страшніше», – підсумувала акторка.

Читайте також:  «Це боляче»: Ольга Сумська відверто висловилася про конфлікт з рідною сестрою та чому не спілкується з нею

Діти Алена Делона відмовилися виконувати останню волю батька: відома причина

Ніжно тримав за руку: Філіпа Кіркорова з обранцем побачили у центрі Москви