in

«Огидна потвора!» — Сумська визвірилася на племінника, який розповів, як її донька «заробляє криваві рублі в Москві»

Племінник Ольги Сумської, український актор В’ячеслав Хостікоєв розкрив деталі переписки зі своєю двоюрідною сестрою — Антоніною Паперною, яка нині живе в РФ і веде там активне публічне життя, ніяк не коментуючи війну в Україні.

За словами Хостікоєва, у перші дні повномасштабного вторгнення він намагався достукатися до сестри, але без відповіді. Так сталося, що саме на початку великої війни померла мама Ольги і Наталії Сумських, Заслужена артистка України Наталія Опанасенко. У розмові з блогером Rostyslove Production В’ячеслав згадав, як він написав про це Паперній:

Мені досі неприємно, тому що це відчуття, коли летять ракети, померла бабуся, і ти пишеш своїй сестрі: «Тоню, там таке відбувається, – я там їй скидаю, як потрапляє ракета в будівлю. – Померла бабуся, дай відповідь, що там у тебе? Що там узагалі відбувається?» І я так пишу одне повідомлення, друге, третє, четверте. Продивилася. Продивилася. Продивилася. Я пишу ще, пишу, пишу. Нуль відповідей. На цьому все. 26-го чи 27-го числа [2022 року] була остання комунікація з Тонею

Інтерв’ю, що відбулося в контексті новини про те, що в Росії вийшов на екрани серіал, головну роль у якому зіграла Антоні Паперна, викликало бурхливу реакцію самої Ольги Сумської. До того ж сам ведучий опублікував його під провокативною назвою: «Паперна в Москві заробляє криваві рублі, а на похорон бабусі не відреагувала». Народна артистка України вкотре стала на захист доньки:

Огидна потвора! Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами 1 березня 2022 року. Я, Віталій, Аня і Тоня на прямому зв’язку! З родини В’ячеслава нікого не було, навіщо ви брешете?

Ольга Сумська, Анатолій Хостікоєв, Антоніна Паперна, Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв, Антоніна Паперна, Наталія Сумська

Дісталося і журналісту, який, на думку Сумської, свідомо опублікував неправдиву інформацію. «Яке ви маєте право ганьбити нашу сім’ю?! Сидите за кордоном і заробляєте на брехні?», — написала актриса.

Фото: www.instagram.com/olgasumska

Читайте також. Злату Огнєвіч звинуватили в тому, що вона відмовилась допомогти пораненому військовому: артистка відреагувала

Гороскоп на 23 лютого 2024 року для всіх знаків зодіаку за картами Таро

У співпраці із Залужним: Міккі Рурк придумав новий спосіб допомогти Україні