in

«Кольори нашого прапора — жовтий і блакитний»: Оксана Марченко засвітилася на відео в честь Дня незалежності України

Колишня українська телеведуча Оксана Марченко, яка підтримала повномасштабне вторгнення РФ в Україну та втекла за декілька днів до його початку, часто з’являлася в програмах українського шоу-бізнесу.

Напередодні 24 серпня в Мережі почав розповсюджуватися архівний ролик за участю скандальної ведучої, який був записаний у 1999 році. В той час Україна святкувала 8-річницю Дня Незалежності. На честь цього на Хрещатику проходив парад, де була присутня Марченко зі своїм чоловіком екснардепом від забороненої партії ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

26-річна журналістка стояла на тлі військового оркестру, тримаючи на руках ще маленького на той час сина від першого шлюбу. Оксана вітала українців з національним святом та пояснювала, що як її син підросте, то вона обов’язково розповість йому про поняття «дня і ночі», «добра і зла». Також Марченко наголосила, що хлопчик «вже знає, що ми живемо в місті Київ і що кольори нашого прапора — жовтий і блакитний. Незабаром він дізнається, що таке незалежність».

Оксана Марченко

«Це танки, зброя і різноманітна техніка. Мені потрібно буде колись пояснювати йому, що таке зброя, що таке армія. Я скажу йому: «Ми живемо на великій планеті Земля, тут є добро і зло, тут є день і ніч. У тебе сорочечка, синку. Вона захищає тебе від усього злого — від вітру, від холоду, дощу і всіляких негараздів. Так само армія для нашої країни — вона захищає тебе, мене, нашу бабусю, усіх дітей і дорослих від усього злого, що може бути». Скоро він дізнається, що таке Батьківщина і що таке незалежність. Він уже знає, що ми живемо в місті Київ і що кольори нашого прапора — жовтий і блакитний. Незабаром він дізнається, що таке незалежність», — промовила Марченко.

Читайте також: «НЕ УЯВЛЯЮ, ЯК МИ ЖИЛИ»: ВІТАЛІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ЗАМИЛУВАВ ПРОГУЛЯНКОЮ З СИНОМ, ЯКОМУ ВИПОВНИЛОСЯ 6 МІСЯЦІВ

«Не уявляю, як ми жили»: Віталій Козловський замилував прогулянкою з сином, якому виповнилося 6 місяців

Президент Макрон уперше прокоментував затримання Дурова: усі деталі розслідування