in

«Авторитет Данилка закінчується!» — скандальний Кондратюк висміяв мовну позицію співака під час війни

Багато вітчизняних діячів шоу-бізнесу вирішили відмовитися від російськомовного контенту після початку повномасштабного вторгнення, незважаючи на те, що більшість хітів українських артистів були написані саме російською мовою.

У той же час окремі виконавці продовжують і далі виступати, використовуючи мову агресора. До них входить популярний співак Андрій Данилко. На запитання журналістів щодо цього чинника автор «Вірки Сердючки» відповідає просто — мовляв, «це не він використовує мову агресора, це агресор розмовляє російською».

Позицію артиста прокоментував скандально відомий український шоумен Ігор Кондратюк. Продюсер заявив, що аргументи Данилка здаються йому відверто смішними, а його авторитет «закінчується піснями і, можливо, членством у деяких журі.

На своїх концертах Сердючка продовжує використовувати російську мову

«Андрій Данилко – геніальний актор. Мені, чесно кажучи, байдужі його думки щодо якихось філософських, фундаментальних питань… Я до цього простіше ставлюся. Андрій Данилко просто так себе вигороджує», — заявив 62-річний телеведучий.

Раніше Кондратюк назвав кварталівців «недорозвиненими ідіотами»: Жартували про «Україну-повію» і до останнього виступали виключно на російській

«Не знав, чи повернуся до життя»: Винник вперше розповів про свою рідкісну хворобу

Не має права на в’їзд: стало відомо, чому мандрівник Потап не повертається до України