in

«Канючила 20 років»: Оля Полякова похизувалася подарунком від чоловіка за 700 тисяч гривень

Українська співачка Оля Полякова потішила шанувальників новою музичною композицією «Білий налив».

В день прем’єри артистка в Києві випадково натрапила на відомого львівського блогера Ніколаса Карму, який цікавиться в знаменитостей, скільки коштує їхній лук. Полякова не стала приховувати цін й розповіла про свій повсякденний образ. Зірка була одягнена в бежевий комбінезон, босоніжки та з червоною сумкою. Вона зізналася, що деякі речі купувала ще 15-20 років тому, але продовжує носити їх й дотепер.

«Цей комбінезон купувала років 20 тому за тисячу доларів (41 тисяча гривень). Сумці вже років 15 – це Ralph Lauren. Може, $1500 (приблизно 61 тисяча гривень). Взуття – 100 євро (4500 грн)» – розповіла Оля.

Оля Полякова та Ніколас Карма

Втім, один із аксесуарів Ольги заслуговує особливої уваги — новий брендовий годинник, вартість якого складає близько 700 тисяч гривень. Співачка зізналася, що це подарунок, який вона випрошувала майже 20 років, від її чоловіка бізнесмена Вадима Буряковського.

Годинник Олі Полякової

Артистка розповіла, що не переймається через хейт в Мережі стосовно свого одягу та прикрас, адже самостійно заробляє кошти та вчасно сплачує податки та заробітню плату своїм працівникам. Тому може витрачати гроші, куди завгодно і на що завгодно.

«Чоловік подарував годинник, який 20 років канючила. І ось нарешті отримала й думаю, чи можна розлучатися. Це 16 тис. євро. Я не держслужбовець, а утримую команду, сплачую податки… Я маю право витрачати гроші«, – зауважила Полякова.

Читайте також: Лілія Ребрик показала підрослу старшу доньку та як зробила їй сюрприз з нагоди 12-річчя

«Підчепив у стри*тиз-клубі, коли був п’яний. Зате вона вміє шити та вишивати!» — Корольова висловилася про новоспечену невістку

«Я хочу бути вдома!» — Ольга Харлан відмовилася від російського громадянства