in

«Не можу повірити»: Наталка Денисенко з чоловіком-військовослужбовцем показалися на лінійці сина-першокласника

Українська акторка Наталка Денисенко разом із чоловіком військовим Андрієм Федінчика відвели свого сина Андрія до першого класу.

Раніше знаменитість повідомляла на своїй сторінці в Інстаграм, що її чоловіка актора, який нині служить в лавах ЗСУ, вперше за чотири місяці відпустили додому на декілька днів. Тому батько побачив, як його спадкоємець вперше переступив поріг навчального закладу. Зворушливими фото актриса поділилася у своєму фотоблогу, показавши, як вони вранці провели хлопчика на шкільну лінійку до приватної школи в Києві.

В перший навчальний день 6-річний Андрійко одягнув вишиванку. На заході син Денисенко познайомився зі своєю першою вчителькою та однокласниками, відвідав клас, де проходитимуть заняття та навіть розповів про свою дитячу мрію перед усіма гостями на урочистій лінійці.

«Ми з Андрієм Федінчиком ведемо нашого любого синочка в перший клас. Я не можу повірити. Все, наш синочок школярик«, — зізналася Денисенко.

Також Наталка зізналася, що вони з чоловіком неабияк хвилюються за сина, адже на нього попереду чекає дуже багато цікавого та нового. Втім, сама акторка пишається ним.

«Батько першокласника нащупує пульс. Я вважаю, що Андрійко – унікальна людина! Все, що він каже і робить – викликає у мене захват і любов!», — додала Денисенко.

Андрій Федінчик

Читайте також: «Щастя повернулося!» — дочка Полякової зі сльозами радості пішла до школи, яку ненавиділа до війни

«Щастя повернулося!» — дочка Полякової зі сльозами радості пішла до школи, яку ненавиділа до війни

«Терпіння та спокою!» — Монатик із вагітною дружиною у національному вбранні відвели синів-школярів на святкову лінійку