in

«В активному пошуку»: московська донька Ольги Сумської ошелешила шанувальників

Старша донька української акторки Ольги Сумської, яка замовчує повномасштабне вторгнення РФ в Україну та живе в Росії, Антоніна Паперна поділилася планами на найближче майбутнє.

Актриса, яка понад два роки свідомо сплачує податки в країну-агресорку,  вийшла на зв’язок зі своїми прихильниками та розповіла, що готується до нового російського проекту. Втім, назву Антоніна вирішила поки що не називати аби протримати інтригу.  Також зірка-мовчунка продемонструвала образ, який їй створили візажисти перед зйомками.

«Підготовка до проєкту. Створюємо образ за мотивами Loro Piana, елегантний, дорогий, в красивих запорошених відтінках з цікавими деталями-пастками, оскільки героїня моя в активному пошуку, але не в лоб, а з-за рогу шукає свою жертву. Мені здається, вийшло дуже красиво» — повідомила Паперна.

Антоніна Паперна

Нещодавно зіркова мама Ольга Сумська вкотре стала на захист старшої доньки та заявила, що Антоніна прилітала в Україну на один день.

Читайте також: «НАБРИД МОЛОДИЙ І ГУМОРНИЙ, ХОЧЕТЬСЯ СТАРШОГО!», — ПУГАЧОВА ПОСКАРЖИЛАСЯ ВАЙКУЛЕ НА ОДНОМАНІТНІСТЬ В ОСОБИСТОМУ ЖИТТІ

Камалія показала, як у Києві з ексчоловіком Мохаммадом Захуром відсвяткувала 11-річчя двійнят

Євген Кошовий показався на Донбасі та розсеекретив, яку благодійну допомогу передав військовим