in

«Є чому повчитися нашим зіркам»: Марічка Падалко розповіла, чим її вразив Майкл Дуглас

Голлівудський актор Майкл Дуглас, який днями приїздив до Києва на Четвертий саміт перших леді та джентльменів, встиг поспілкуватися з українською ведучою Марічкою Падалко.

Як зізналася телезірка, вона не очікувала побачити у себе в студії актора світового рівня, але охоче провела інтерв’ю з ним. Марічка зауважила, що під час розмови помітила деякі речі, які варто взяти до уваги українським зіркам та політикам. Падалко підкреслила, що Майкл Дуглас поводився доволі скромно та не висував жодних зауважень та претензій до оточуваних.

«Ми не почули з його боку жодних попередніх умов: ніхто не вимагав окремих гримерок чи особливої косметики, ніхто не ставив умов щодо світла в студії чи ракурсів для зйомок. А ще я не почула ні від сторони Дугласа, ні від організаторів саміту запитання, а про що я власне збираюся говорити із гостем! Ті колеги, які мають постійні проблеми з гостями, «а пришліть нам запитання», «а про це ми не будемо говорити», «а давайте без останнього питання» мене зрозуміють. У Дугласа є чого повчитися деяким нашим зіркам шоу-бізнесу і політикам, чий прихід на канал іноді можна порівняти із землетрусом«, — розповіла ведуча.

Журналістка зауважила, що актор люб’язно знайомився зі всіма новими людьми, незважаючи на те, що більшість із них він ніколи не побачить. Марічка наголосила, що справжня зірковість у дрібницях та простоті.

«Голлівудський актор приїхав лише із перекладачкою Ольгою, яка супроводжувала його цими днями у Києві. Справжня зірковість в дрібницях – привітатися з кожним, повторити з поваги іноземне ім’я, яке ти вперше чуєш, зреагувати на якісь особисті ремарки людини, яку ти, найімовірніше, ніколи більше не зустрінеш. А так хочеться, щоб люди, які нас так підтримують, поверталися до України знов і знов», — додала українка.

Марічка Падалко та Майкл Дуглас

Зокрема, Падалко зізналася, що їхнє інтерв’ю з зіркою «Основного інстинкту» могло і не відбутися, адже Майкл затримався у президента України і в цей день день у нього був потяг до Європи. Але попри все актор приїхав і вони записали 16-хвилинну розмову.

«Інтерв’ю було на межі зриву, бо Дуглас затримувався в президента і мав потяг назад за кілька годин. «Їде!» – нарешті почулося по поверхах каналу, і тоді я зрозуміла, як багато з нас просто хотіли його побачити. А далі Майкл Дуглас всіх зачарував. Мене – навіть ще до свого прибуття» — підкреслила Марічка.

Читайте також:  Святослав Вакарчук замилував рідкісним фото з мамою та поділився спогадами про рідне Мукачево

Святослав Вакарчук замилував рідкісним фото з мамою та поділився спогадами про рідне Мукачево

Неймовірне перетворення: Лілія Ребрик з піврічною донькою оригінально прорекламували магазин одягу