in

Вже 262! Ірина Федишин передала чергову партію автомобілів для ЗСУ

Популярна українська співачка Ірина Федишин – одна із найактивніших волонтерів серед діячів вітчизняного шоу-бізнесу.

Незважаючи на масу критики , яка спіткала артистку на початку повномасштабного вторгнення, тендітна жінка не склала руки, а навпаки, взялася за добру справу з подвоєною енергією. Артистка проводить неймовірну кількість концертів у різних куточках планети.

Насичений графік позначився на здоров’ї 37-річної виконавиці, і деякі із запланованих виступів навіть довелося перенести. Про це Ірина Федишин повідомила у своїх соцмережах, а заразом продемонструвала результат активної діяльності своїх шанувальників. Завдяки черговому благодійному туру США співачка передала ЗСУ чергову партію автомобілів.

Співачка запропонувала передплатникам вгадати, скільки машин їй вдалося відправити на фронт цього разу. «У моїх руках результат виконаної роботи 🔥Усі, хто був на моїх концертах за кордоном, цього літа знають, що це не дарма. Це наш внесок у майбутню перемогу 🇺🇦Слід показувати, що допомога продовжується та заохочувати інших приєднуватися. І це не повинно бути тихо, бо важливі справи мають звучати голосно. Коли люди бачать результат, вони розуміють, наскільки це важливо», — сказала артистка.

Ірина Федишин з ключами від авто для ЗСУ

Варто зазначити, що наприкінці вересня Ірина Федишин повідомляла, що з початку повномасштабного вторгнення її благодійному фонду вдалося передати українській армії вже 262 автомобілі.

Читайте також. «Зовсім дорослий став»: Сергій Притула здивував схожістю із 16-річним сином

«Тотально банкрут»: артист-втікач Олег Винник по вуха в боргах

«Ми стаємо залежними»: Настя Каменських в ультракороткому вбранні зробила одкровення