in

Відомий блогер зізнався в інтимі з Анною Трінчер і розповів про її «зраду»

Відомий блогер та актор фільмів для дорослих Леон, справжнє ім’я якого Сергій Луканюк, вперше відкрив деталі свого роману з українською співачкою Анною Трінчер.

Чутки про них з’явилися з того моменту, коли чоловік знявся у пристрастному кліпі артистки «Бар за баром». Як зізнався Леон, їхнє спілкування з Анною розпочалося ще коли порноактор перебував у шлюбі з блогеркою Христиною Бичковською.

Згодом він з’їхав від коханої та ще більше зблизився з Трінчер. Проте їхній роман завершився через сварку. У подробиці конфлікту блогер не став вдаватися, але розповів про домовленість, яку вони уклали після розриву. Леон і Анна вирішили тримати свої стосунки в секреті. За словами блогера, це була ініціатива самої співачки.

«Я почав нормально спілкуватися з Анею після того, як поїхав з дому. Пройшов період, у нас із Анею було, що ми посварилися. У нас сварка, ми зупинили наше спілкування на таких домовленостях. Вона погодилася«, — поділився блогер.

Леон та Трінчер

Однак після розриву Леон образився на Трінчер, оскільки вона порушила їхню угоду, розповівши про їхній роман його колишній дружині, хоча обіцяла зберігати це в таємниці від усіх.

«Для мене інтим не зрада, але коли ви домовились про мовчання, а хтось телефонує дружині і розповідає все, то це для мене зрада. Мені це розповіла моя дружина», — зауважив блогер.

Читайте також:  Подруга Могилевської розповіла, як співачка познайомилася з чоловіком та розкрила цікавий факт про її доньок

Алла Пугачова оплакує дорогого чоловіка та залишила йому послання

«Новий аксесуар ідеально личить»: зірка «Сватів» Анна Кошмал замилувала фото з уже помітним животиком