in

«Мама» Вєрки Сердючки вперше показала свою онуку

Акторка комедійного жанру, відома виступами у творчому амплуа мами Вєрки Сердючки Інна Білоконь, вперше показалася з онучкою.

У квітні єдина донька зірки Яна народила первістка. Втім, зіркова спадкоємиця бажає вести прихований спосіб життя та не виставляти особисте на показ. Сім’я не розголошує ім’я донечки та не показує її обличчя. Але цього разу Яна не втрималася й поділилася на своїй сторінці в Інстаграм світлиною матері з донечкою. На фото Білоконь з легкою посмішкою на обличчі стояла поряд із візочком, в якому відпочивала її онука.

На прогулянку бабуся одягла стильний літній костюм чорного кольору, який доповнила трендовою леопардовою хустиною на голові. Інна зробила репост допису доньки і похизувалася новим статусом перед підписниками.

Інна Білоконь з онукою

Нагадаємо, що Яна вийшла заміж у жовтні минулого року. Хто став її обранцем — невідомо. Про вагітність донька зірки вперше оголосила майже перед пологами, у березні 2024 року.

Читайте також: ЛІЛІЯ РЕБРИК ПОКАЗАЛА РІДКІСНЕ ФОТО З БАТЬКАМИ, ЯКІ БАВЛЯТЬСЯ З ТРИМІСЯЧНОЮ ОНУКОЮ

«Хочу похвалитися новою фігурою!» — Полякова без білизни виставила напоказ форми і запросила на відкрите тренування до столичного парку

Назвала справжнє ім’я: Христина Соловій видала співачку Klavdia Petrivna