in

«Хочу похвалитися новою фігурою!» — Полякова без білизни виставила напоказ форми і запросила на відкрите тренування до столичного парку

На тлі розмов про нові стосунки Ольги Полякової співачка раптом активно взялася за спортивні тренування.

Варто визнати — результат її старань не змусив довго чекати! Днями 45-річна артистка опублікувала відео, на якому постала у чорному трико для занять. Костюм, немов друга шкіра, облягав форми довгоногої блондинки, виразно повторюючи контури її тіла. Для кращого ефекту Полякова відмовилася від білизни та акцентувала увагу на бюсті та сідницях, наближаючи камеру, ледь не торкаючись нею своїх апетитних форм.

«Пропоную зібратися 6 липня о 10:00 у парку Наталка у Києві. Обіцяю вам тренера, з яким захочеться робити третій підхід 😁Беріть із собою подружок, маму та бабусю, прихопіть килимки (або великі рушники), одягайте улюблені спортивні костюми і до зустрічі!», — закликала співачка.

У коментарях не обійшлося без хейту. Багато передплатників вказали співачці, що виставляти напоказ своє тіло в такий час не зовсім доречно:

  • Допоможи армії … Фігура — фігня ….
  • Якраз, хитливість, зараз актуальна???
  • Ця яка кричала війна. А щось по ній не видно, що війна.
  • Це для нового коханця 😂
  • Щось вам усім дуже весело та ясно живеться у війні!

Читайте також. «Тільки приміряла кокошник — як знову потрібно вишиванку!» — Відомий музикант розніс Полякову за «перевзування»

Лілія Ребрик показала рідкісне фото з батьками, які бавляться з тримісячною онукою

«Мама» Вєрки Сердючки вперше показала свою онуку