in

«Ніяк не можу подолати цей бар’єр» — Алла Пугачова вперше відверто відповіла, чому не виходить на сцену

Небагатьом бажаючим журналістам вдалося поспілкуватися з Аллою Пугачовою, яка вшанувала своєю присутністю фестиваль Лайми Вайкуле «Рандеву».

Серед щасливчиків, якому вдалося привертати увагу Примадонни, виявився відомий стиліст та телеведучий Марк-Анатолій Ейн. 75-річна співачка зазначила, що організована її подругою подія залишила в неї приємні емоції. «Хоч щось позитивне в цьому житті», — зазначила зірка.

Не секрет, що багато шанувальників шанувальники Пугачової мали надію побачити свого кумира на сцені — зокрема, її чоловік Максим Галкін порадував публіку майже півгодинним виступом. Відповідаючи на запитання про те, чому вона не виступила на фестивалі, зірка несподівано прирівняла себе до птаха, який припинив співати з початком стрілянини, натякаючи на війни.

«Я ж говорила вам уже, що поки що десь щось стріляє — птахи мовчать. Я не можу подолати цей бар’єр. До того ж, 15 років уже не співаю. Співати ще можу, ходити теж ходжу. Коли буде бажання та натхнення — приїду та заспіваю!» — обнадіяла фанатів Алла Пугачова.

Читайте також. У фемілі-цибулі але не з Галкіним: Пугачова показала, хто подарував їй «свято душі»

70-річна Лайма Вайкуле вперше заспівала українською!

«Українська барбі»: Віра Брежнєва топлес прорекламувала сумку відомого бренду