in

Галкін послав неадекватного глядача «за російським кораблем» прямо під час концерту (ВІДЕО)

Неприємний інцидент стався під час виступу Максима Галкіна у Юрмалі.

Коли гуморист спустився до зали, щоб поговорити з глядачами про їхні проблеми, невідома людина підняла руку і попросила, щоб йому дали слово. Не чекаючи каверзи, Галкін підійшов до чоловіка і підніс йому мікрофон, даючи можливість висловитися.

«Яка у Вас проблема?» — спитав артист. «У мене така проблема — я хотів сказати, що ви довбо*об!», — випалив невідомий. Здивований Максим Галкін поцікавився, чи справді заради цього людина заплатила гроші та спеціально прийшла на концерт. «Так, купив квиток на це місце, щоб сказати, що ти деб*л», — підтвердив опонент. Гуморист не розгубився і зазначив, що ці кошти підуть на користь його сім’ї. Варто уточнити, що вартість місця у першому ряді зали складала 200 євро.

На цьому хам не зупинився – після концерту він підійшов до сцени із загорнутим у папір букетом. Коли Максим Галкін сказав, що не братиме у нього квітів, чоловік почав розкладати підлогу гвоздики. Між глядачем і виступаючим почалася суперечка, за підсумком якої Галкін відправив невіглас «за російським кораблем». 

Після цього охоронці допомогли неадекватові покинути приміщення.

 

Читайте також: «Дякую за сміх та квіти!» — Максим Галкін показав неймовірні кадри гостинності у Латвії

Олександр Пономарьов показав рідкісне фото з 17-річним сином-красенем в день свого народження

РФ зняла війська з 6 напрямків і відправляє їх у Курську область