in

«У цьому секрет мого довголіття та краси!» — Максим Галкін показав кадри розмови з Аленом Делоном

Недільного ранку 18 серпня, після новини про смерть Альона Делона, Максим Галкін поділився спогадами про інтерв’ю з легендарним актором.

Знаменитий французький артист відвідав Москву у квітні 2012-го та виділив час, щоб поспілкуватися з Галкіним, який на той час пробував себе у ролі журналіста «Центрального телебачення». Перше, що впадає в око, коли дивишся на сивого гостя програми — це його вишукана елегантність і простота в спілкуванні. Маючи всесвітню популярність і будучи обожнюваним сотнями мільйонів шанувальників, Ален Делон зовсім не страждав на зоіркову хворобу.

Як і будь-який інший батько, легендарний актор не приховував гордості, коли розповідав про успіхи своєї 20-річної доньки Анушки, з якою вони разом зіграли у спектаклі за п’єсою Еріка Асу «Звичайний день». «Вам навіть не передати, як це було приємно… Це було найкраще, що сталося зі мною! Грати в одному спектаклі з 20-річною дочкою, це велике щастя!» , — Поділився Ален Делон.

Ален Делон з донькою Анушкою

Серед іншого, 76-річний секс-символ поділився секретом своєї нев’янучої краси та довголіття. «Треба багато-багато «Бордо» і ще багато-багато-багато займатися любов’ю!», — з посмішкою сказав великий актор.

Читайте також. «Я досі не вірю…»: Наталія Могилевська зворушила зверненням до покійного Кузьми Скрябіна

«Я досі не вірю…»: Наталія Могилевська зворушила зверненням до Кузьми Скрябіна

«Лежав під пледом і тремтів»: продюсер Винника розповів, як співак втікав з України