in

«Кумир поколінь та патріот України!» — українські зірки відреагували на новину про смерть Алена Делона

Смерть французького актора Алена Делона стала втратою всього світового кінематографа. Талановитий артист став символом французького кіно другої половини минулого століття.

Відхід актора такого масштабу викликав реакцію діячів культури у всіх куточках земної кулі — свої емоції висловили і діячі українського шоу-бізнесу.

Так народна артистка України Ольга Сумська прямо наголосила, що Делона нікому не вдасться замінити. «Ален Делон… Легендарний кумир поколінь, коханий, незрівнянний… Таких уже не буде», — написала у своєму Instagram актриса.

a man holding a dog
Скріншот: інстаграм Ольги Сумської

«Мені знадобилося 10 років складних зусиль, щоб змусити людей забути, що я лише привабливий хлопець із гарним обличчям. Це був важкий бій, але я переміг»

«Я ні з ким не заграю, ні від кого не ховаюся. Я такий, який є. Ви маєте право прийняти мене або відкинути. Незважаючи на те, що про мене пишуть, я дуже чуттєвий та емоційний. Я маю на це право. Хіба я міг би стати великим актором? Я більше за інших відчуваю щастя і страждання»

«Кажуть, у Вас поганий характер?!» — «Ні, у мене просто є характер!» — процитував великого актора телеведучий Олексій Суханов.

Скріншот: інстаграм Олексія Суханова

Не стало відомого французького актора Алена Делона, великого друга нашої країни. Кілька років тому Ален Делон говорив: «Я просив сина про евтаназію, але потім почалася війна в Україні, почали гинути люди, і я знайшов сили жити, допомагаючи народу України». Завжди тішуся, коли легендарні особистості не розчаровують. Хоча часто, коли людина все є, то це не час для активної соціальної позиції. Іноді люди обирають насолоджуватись багатою старістю», — висловився шоумен Анатолій Анатоліч.

Скріншот: інстаграм Анатолія Анатоліча

«Ален Делон! Людина епоха! Людина символ! Великий патріот України! Його фільми та ролі стали світовою спадщиною. Спочивай зі світом, маестро!» – написав Юрій Горбунов.

Скріншот: інстаграм Юрія Горбунова

«Красива легенда пішла…Як шкода, що у цьому світі прекрасне не вічне», — висловилася ведуча Валерія Крук.

Скріншот: інстаграм Валерії Крук

Раніше ми писали про те, де буде похований Ален Делон: Помер тихо і мирно, буде похований біля могил своїх собак, до яких «пізнав справжнє кохання»

«Голої вечірки» було мало: Лоліта знову з’явилася на публіці без штанів

«Мій брат!» — ким насправді були Делон та Бельмондо і що містичного у їхніх смертях