in

Відомий український співак таємно одружився і розсекретив, яким було його весілля

Відомий український співак Олексій Завгородній, він же Позитив, вперше підтвердив, що одружився.

Його обраницею стала танцівниця Юлія Сахневич, з якою він в парі виступав на шоу «Танці з зірками». Чутки про їхній роман зародилися ще три роки том, але знаменитості не давали жодних коментарів з приводу цього. Вперше про свої відносини вони заговорили у квітні цього року. Як зізнався Олексій під час знімань шоу «єПитання» вони з коханою не квапилися афішувати своє одруження. Від гучного святкування парочка відмовилися, а лише влаштували маленьку вечірку з нагоди свята.

«У шлюбі офіційно перебуваємо понад рік. Ми розписалися, коли зрозуміли, що так треба. Просто не розголошували це. У нашої пари цікава історія: усе почалося з того, що Юля була моєю дівчиною, а про це ніхто не знав. А потім я вже думаю: «Ну, якщо ще й одружимося і збережемо це в таємниці — буде вау». Ми не робили весілля, просто красиво розписалися, потім у нас була вечеря з рідними. Я не думаю, що зараз той час, щоб влаштовувати гучні святкування«,  — поділився Позитив.

Позитив та ЮліяСахневич

Артист зізнався що весь свій вільний час він присвячує дружині. Олексій дуже кохає свою обраницю, тому намагається якомога більше бути поруч з Юлею.

«Зараз ми проводимо разом увесь вільний час, і це дуже радує. Коли є така можливість, максимально насолоджуємося одне одним. У мене як у сольного артиста тільки все починається – росте кількість концертів, заповнюється графік. Тому я намагаюся, якщо не перебуваю в студії, бути вдома з дружиною«, — додав виконавець.

Позитив та Юлія Сахневич

Читайте також: 42-річна Катерина Кухар показала свого нового коханого, який молодший за неї на шість років

42-річна Катерина Кухар показала свого нового коханого, який молодший за неї на шість років

«Кохаю і закохуюся в тебе щодня»: Порошенко зворушливо привітав дружину з 40-річчям шлюбу