in

Позитив офіційно підтвердив роман з відомою танцівницею та показав романтичний ролик з нею

Відомий український співак  та екс-учасник дуету «Время и стекло» POSITIFF, справжнє ім’я якого Олексій Завгородній, показав свою нову обраницю.

Артист досить довгий час підігрівав чутки про роман з танцівницею Юлією Сахневич, з якою виступав на паркеті шоу «Танці з зірками». Їм почали приписувати роман, але ніхто із них не коментував це офіційно. І, після того, як на днях пару разом помітили в Києві на концерті Артема Пивоварова, знаменитості не стали більше приховувати свої почуття. Підтвердженням цього став ролик, який артист розмістив на своїй сторінці в Інстаграм.

На відео, усміхнений Олексій нібито тримає Юлію на долоні і тягнеться до неї аби поцілувати її. Згодом Сахневич сама підбігає до коханого та ніжно цілує його в щоку. Співак залишив цю публікацію без підпису, а лише додав емодзі у вигляді червоного серця.

В коментарях фанати пари відразу засипали їх коментарями з привітаннями, а колеги з гумором почали цікавитися: «А як же Мішель?». Та й сама виконавиця Мішель Андраде також жартівливо поцікавилася: «А як же я?».

Варто зазначити, що Позитив був у шлюбі 10 років з дизайнеркою Анною Андрійчук. Втім, у 2021 році подружжя зізналося, що розлучилося.

Позитив та Анна Андрійчук

Читайте також: Потап з кросівкою на голові розважився в закордонному клубі

Потап з кросівкою на голові розважився в закордонному клубі

У рожевому навіть тато: Лілія Ребрик з чоловіком та доньками в фемілі-луці ніжно привітали Поліну зі святом