in

«Соромно, що пішов до нього в команду!» — відомий співак із зневагою згадав про співпрацю з Потапом на «Голосі країни»

Популярний український вокаліст Олексій Діброва згадав про виступ на проекті «Голос країни», в рамках якого він обрав Олексія Потапа як наставника.

В інтерв’ю виданню «УНІАН» Діброва зізнався, що шкодує, що не пішов у команду Тіни Кароль, яка тоді також повернула до нього своє крісло. За словами молодого виконавця, Потап виявився зовсім таким відкритим і щирим, яким він показує себе перед публікою. Насправді це жадібна людина, у якої на першому місці завжди коштують гроші.

Коли він був моїм наставником, я, чесно, очікував якоїсь щирості, опіки, можливо, порад. Але цього не було. Він ще тоді виявляв зарозумілість та інтерес лише до своєї персони. Більше займався тим, як заробити, як досягти певних висот, а коли чогось не вистачало, знімав штани на російських каналах.

Олексій Діброва

Діброва припустив, що після закінчення війни українська публіка вже не прийме таких персонажів. «Як ставився до нього, так і продовжую – ніяк. А щодо майбутнього, тут питання: чи готове суспільство продовжувати приймати артистів з такими цінностями. От і все», – резюмував співак.

Нагадаємо днями Потап похвалився новим офісом у Дубаї.

Випадково «спалився»: у Мережі показали фотографії квартири Олега Винника у Німеччині

«Вона стерво!» — відомий співак розповів про поведінку Тіни Кароль за лаштунками «Голосу країни»