in

Татова копія: воїн Віталій Козловський уперше показав обличчя сина

Популярний український співак, а нині військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський уперше наважився показати шанувальникам свого сина.

25 вересня Оскару Віталійовичу виповнилося 7 місяців. На честь невеликого ювілею артист презентував публіці композицію «Сину», присвячену своєму спадкоємцю. Щасливий батько назвав Оскара своєю «величезною радістю і гордістю».  Співак зізнався, що планував випустити кліп на півріччя малюка, проте не встиг цього зробити через службу.

«Це не просто кліп, що виходить, має коротке життя і йде в архіви. Це те, що назавжди! Коли Оскар буде дорослим, коли у нього будуть свої діти, він зможе переглядати це відео і завжди пам’ятати, яким він був маленьким, якими ми були поряд з ним, скільки тепла та кохання було довкола», — поділився емоціями Віталій Козловський.

Фанати Козловського зворушилися щирістю виконавця у кліпі та побажали Оскару щасливого дитинства:

  • Це не кліп, це шматочок сімейного щастя! 😍Бережіть один одного і ваших малюків 🩵🩵🩵 
  • Дуже чуттєва та гарна пісня.
  • Мурахи по тілу….сльози на очах….пісня в саме ❤️
  • Я вже не знаю, скільки разів я її прослухала і скільки разів заплакала 💔 неймовірні слова, неймовірна сила! Дякую за таку гарну пісню❤️🤍
  • Оскар копія матусі ❤️ в народі кажуть, буде щасливий. Дай Бог ❤️

Читайте також: «Їм неймовірно пощастило!» — близька подруга Могилевської про те, як змінилося життя її прийомних дочок

«Вона стерво!» — відомий співак розповів про поведінку Тіни Кароль за лаштунками «Голосу країни»

«Соня зателефонувала мені з проханням» — Бабкіна, яка підтримує політику Кремля, розповіла про розмову з Ротару після 24 лютого