in

На коліні на сцені Львівської опери: відомий блогер освідчився Тіні Кароль

Микола Бучак — український співак, який завдячує своїй популярності завдяки рубриці «Скільки коштує Look» під псевдонімом Ніколас Карма.

У грудні хлопцеві виповниться 30 і його серце досі вільне, незважаючи на сотні тисяч фанаток, які захоплено стежать за кожним кроком кумира в соцмережах. Днями Ніколас продемонстрував всій країні, що він має неабиякий смак і освідчився відразу народній артистці України, причому зробив це на сцені одного з найвідоміших театрів країни!

Подія сталася під час виступу у львівському оперному театрі Тіни Кароль. Ніколас Карма раптово з’явився з-за лаштунків з величезним букетом червоних троянд. «Щиро дякую вам за те, що ви маєте нашу країну. Нехай це розлітається… Я вас люблю, Тіна Каролю! Люблю вас!», — сказав блогер у мікрофон. Тоді Тіна жартівливо попросила Ніколаса стати на коліно, щоб визнання виглядало більш романтичним. Карма виконав прохання зірки і ще раз голосно повторив «Люблю вас!» під овації переповненої зали.

Ніколас Карма освідчився Тіні Кароль

Звісно, ​​не обійшлося без питання про вартість наряду співачки. Виявилося, що Кароль виступила перед львівськими шанувальниками у корсеті, вартість якого складає 7,5 тисячі гривень, пошитої на замовлення довгою чорною спідницею за 3 тисячі гривень та босоніжках на підборах, які обійшлися Кароль у 5,2 тисячі гривень.

Читайте також: «Надала мені крила»: Олександр Усик ніжно привітав дружину з 15-ю річницею шлюбу

Засвітився в Києві: артист-втікач Олег Винник повернувся в Україну

Розірвала домовленості: Крістіна Орбакайте відмовилася виступати з російським співаком