in

«Чи варто повертатися до колишніх?» NK заінтригувала заявою — Потап відреагував

Проблеми у відносинах між Насею Каменським та Олексієм Потапенком виявилися після початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну.

Зараз пара Потап-NK зовсім не схожа на ту, яку шанувальники звикли бачити до лютого 2022-го. Подружжя не з’являється разом на публіці, вкрай рідко постять спільні фото в соцмережах. Що вже казати — Олексій та Настя практично живуть у різних країнах — якщо Каменських зрідка показується в Україні, то Потап вважає за краще подорожувати різними країнами та континентами, викликаючи виправдане обурення співвітчизником.

Кілька днів тому 37-річна Каменських зацікавила зверненням до передплатників. Артистка опублікувала фрагмент свого нового кліпу. У ролику знаменитість здалася в кокетливій міні-сукні на полі для гри в гольф із ключкою в руках. «Троянди червоні, фіалки блакитні. Я розбила серце свого екса, але все ще залежна від тебе», – співає Настя у пісні.

«Хто з вас відчуває, що кохання – найбільша залежність? ❤️ А хто хоч раз повертався до колишніх? 🤔 Скоро розповім ще одну цікаву історію… 😉», — написала Каменських.

Потап відреагував на слова Насті. Репер залишив у коментарях емодзі у вигляді вогника та оплесків.

Читайте також: Ані Лорак виходить заміж — відео пропозиції. 

Співачка-зрадниця Ані Лорак виходить заміж (відео)