in

Наталка Денисенко показалася з чоловіком-воїном і розповіла, як вони сина вітали з 7-річчям

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про важливе свято в їхній сім’ї.

28 серпня син зірки «Кріпосної» святкує свій день народження. Цьогоріч хлопчику виповнилося 7 років. З нагоди свята зіркова мама влаштувала імениннику сюрприз — прикрасила кімнату повітряними кульками. Також знаменитість вручила подарунок сину від неї та тата Андрія Федінчика, який наразі служить в лавах ЗСУ.

Син Наталки Денисенко іменинник

Наталка присвятила окремий допис в Інстаграм сину, показавши відео, на якому вони всім сімейством бавляться та просто відпочивають вдома в ліжку.

«Нашому з Андрієм любому синочку 7 років! Я до цього часу не можу повірити, що цей хлопчик виріс всередині мого живота, народився і зараз розказує мені свої думки. Діти — це щось неймовірне! Андрій Андрійович Федінчик, наш Андрійко! Будь щасливим! Нехай у тебе буде легка доля. Ти така цікава людина! Твій залізний характер і чутливість з ніжністю — це якесь особливе поєднання! Ми з татом любимо тебе безмежно! Знай, що ми завжди поряд, знай, що вся наша любов буде супроводжувати тебе завжди. І в 7 років і в 70»,- адресувала сину Денисенко.

Наталка Денисенко вагітна
Наталка Денисенко з чоловіком та сином

Читайте також: «Краща версія мене»: зірка «Жіночого кварталу» Ірина Сопонару влаштувала відверту фотосесію в мереживній білизні

«Чи варто повертатися до колишніх?» NK заінтригувала заявою — Потап відреагував