in

«Командування доручило мені»: Віталій Козловський розповів, де служить та які завдання виконує на фронті

У червні 2023 року український співак Віталій Козловський поповнив лави ЗСУ та став артилеристом у Національній гвардії в бригаді швидкого реагування «Рубіж». Згодом артист обійняв посаду водія в Національному президентському оркестрі.

В День захисників та захисниць, яке відзначають в Україні 1 жовтня, виконавець вперше за тривалий час вдався в деталі своєї служби. Віталій повідомив, що з весни 2024 року служить у складі 22 окремої механізованої бригади. Його побратими ведуть бої за Кліщіївку, Андріївку, Часів Яр та Донецької області. Як зізнався Козловський, саме його бригада була в числі перших, хто ступив на територію Курської області.

Командування поставило перед співаком особливе завдання — забезпеченням військових. Саме публічність артиста стала його головним козиром у цій справі, оскільки він може залучити до зборів велику аудиторію.

«Наразі командування доручило мені 2 задачі. Перша — це забезпечення бригади усім необхідним для виконання бойових завдань. Потрібні Fpv дрони, пікапи, реби… Друга моя задача — патронат. Іншими словами закриття потреб родин загиблих і безвісти зниклих воїнів. Моя публічність — це наразі мій інструмент» — зізнався Віталій.

Скриншот Інстаграм-сторінки Козловського

Нагадаємо, що Козловський вперше пригадав початок стосунків з дружиною.

Читайте також: ІРИНА ФЕДИШИН ЗАМИЛУВАЛА РІДКІСНИМ ФОТО З МАМОЮ-КРАСУНЕЮ ТА ПРИВІТАЛА ЇЇ З ОСОБЛИВИМ СВЯТОМ

Ірина Федишин замилувала рідкісним фото з мамою-красунею та привітала її з особливим святом

Тіна Кароль закрутила роман з на 9 років молодшим обранцем