in

Моніці Беллуччі — 60! Секрети краси однієї з найпривабливіших жінок планети

30 вересня знаменита італійська актриса та модель Моніка Беллуччі відзначила 60-річний ювілей.

Екс-дружина відомого французького актора Венсана Касселя славиться своєю неземною красою та ідеальними рисами обличчя. За визнанням самої знаменитості, у свій перший фільм вона потрапила не так завдяки акторському таланту, як через свою неабияку зовнішність. Режисер бестселера Френк Коппола побачив Моніку на обкладинці одного з глянсових журналів і негайно запросив її на кастинг.

«Мене запросили в кіно не тому, що я геніально грала, а тому, що режисерам потрібна була моя зовнішність», — згадувала про свій кінодебют Беллуччі.

Зараз Моніка Беллуччі купається в променях слави і загального захоплення у віці, коли їй не потрібно нікому нічого доводити. Зірка є переконаною прихильницею природного старіння. Вона ніколи не вдавалася до уколів краси і не лягала під скальпель пластичного хірурга. Своїм головним секретом краси актриса називає якісне зволоження та здоровий сон. Саме гарний відпочинок допомагає Беллуччі зберігати сяйво шкіри.

Моніка також не мучить себе дієтами і часто балує себе дрібними радощами. Спеціальні дієти з’являються в житті Моніки лише в процесі підготовки до зйомок.

Вражаюче, але Беллуччі ніколи не витрачала час на заняття у спортивному залі. Актриса воліє заняття йогою, пілатес і плаванням. Підтримувати тіло в тонусі актрисі вдається завдяки холодному душу та масажу за допомогою оливкової олії, яка також використовує як інгредієнт для приготування масок для волосся.

Читайте також: Заздрісники пускають слини: 75-річна Пугачова знялася у ванній, у чому мати народила

«Опудало»: самопроголошена «королева ДНР» шокувала виглядом без фільтрів і нарощеного волосся

«Груди забула покласти?»: Тіна Кароль стала зіркою жартів через свій образ