in

«Чебурашці поставили — а Путіну ні!», — Галкін розповів, яким бачить пам’ятник російському вождеві

Російський гуморист Максим Галкін, незважаючи на численні погрози з боку кремлівської влади, продовжує активно критикувати керівництво країни-агресора.

На одному з недавніх своїх концертів у Європі 48-річний артист жорстко пройшовся по Путіну і всім тим, хто йому поклоняється. Галкін звернув увагу на те, що багаторазовому російському президентові у всій неосяжній країні чомусь досі немає жодного пам’ятника. Чоловік Алли Пугачової поділився ідеєю про те, яким саме має бути цей монумент:

Це вам не жарти! Чебурашці поставили, Сталіну поставили! А Путіну де пам’ятники? Я вважаю треба поставити пам’ятник та такий, щоб його вже знести не міг ніхто! Щоб підводний човен у натуральну величину, хай на нього Церетеллі віділлє. На ній батискаф, на батискафі винищувач, на винищувачі ЛАДА «Калина», на Ладі «Калині» стоїть Путін у кімоно, у хокейному шоломі, тридцятиметровий, як у Ісус Христос у Ріо-де-Жанейро! Однією рукою за крила журавля спіймав, іншою Шойгу за яйця! Ззаду в нього трохи нижче за спину рукою Шевчука написано «Батьківщина»

Користувачі не приховували захоплення сміливістю та талантом Галкіна:

  • Максим Галкін, це яскравий приклад для того, щоб зрозуміти і відчути, що таке справжня свобода!
  • Почуття власної гідності, величезний талант і безумовна, безкомпромісна чесність-це і є Максим Галкін!
  • Дякую! Браво! Рівних Вам у гуморі та сарказмі немає! Тепер це ще й сміх крізь сльози(
  • Я не тиснуся до влади!!!!!!!! І дякую Вам за це !!!!! У Вас вся родина така чудова !!!!!!, ні до якої влади не тиснетесь
  • Максим я щиро бажаю щастя Вам та Вашій родині. Дякую, що не зраджуєте себе і залишаєтеся чесним у будь-якій ситуації. Моя пошана і повага.
  • Максиме, дякую за вашу позицію! Ви даєте всім нам надію на краще)

Читайте також. Скоро побачимось! Усміхнений Галкін розсекретив своє місце після атаки на Ізраїль

Леся Нікітюк підтвердила роман з молодшим на 9 років військовим і вперше повністю показала його

«Починається нова епоха!» — Олег Винник оголосив про повернення на сцену та здивував вибором місця виступу