in

«Леся підібрала ч**н загального користування» — спливли подробиці розгульного життя обранця Нікітюк

Щастя любить тишу. У цій старій істині як ніхто інший переконалася українська телеведуча Леся Нікітюк.

Минуло лише кілька днів, як найвідоміша холостячка країни не витримала і поділилася з передплатниками фотографією зі своїм обранцем. Молодий (на 8 років молодший за 36-річну Лесі Іванівну), статний, симпатичний, до того ж військовий! Здавалося б усі шанувальники Нікітюк мали б перейнятисяи білою заздрістю та порадіти за зірку «Ле маршрутки».

Однак, очікування телезірки не виправдалися і у відповідь на одкровення вона дала неймовірну лавину хейту. Виявилося, Нікітюк — далеко не перша дівчина в довгому списку велелюбного Дмитра Бабчука, аудиторія якого в Інстаграм перевищує 40 тисяч людей. Виявилося, що до знайомства з Лесею хлопець був зареєстрований на популярному сайті знайомств.

Скріншот

Крім того, дівчата почали надсилати у коментарі під публікацію Нікітюк скріншоти листування з Дмитром, у яких він пропонував їм різноманітні послуги інтимного характеру. «Леся підібрала ч**н загального користування», — писали підписниці.

Скріншот

Примітно, що сама Леся Нікітюк поки що ніяк на хейт не реагує і продовжує насолоджуватися стосунками з Дмитром, публічно обіцяючи, що тепер «у неї буде багато кохання».

Вагітна Анна Кошмал показалася з мамою та свекрухою і розсекретила, як із ними проводить час у Києві

«Всіх благ вам і перемоги»: у соцмережах Пугачової та Галкіна з’явилося привітання Путіну