in

Елітний «Мерседес» збив чотирьох людей: учасники гурту «Океан Ельзи» потрапили в епіцентр скандалу напередодні концерту у Києві

Напередодні великого концерту у столичному «Палаці спорту» навколо гурту «Океан Ельзи» вибухнув скандал.

Пізнього вечора 10 жовтня автомобіль Mercedes-Benz наїхав на терасу закладу Borracho Bar і врізався в столик, за яким сиділи 4 людини. Коли водій вийшов із машини, він не спробував поцікавитися станом постраждалих, а став один за одним робити телефонні дзвінки. На руці винуватця ДТП свідки помітили браслет із назвою колективу «Океан Ельзи».

Власницею авто виявилася власниця бренду One by One Лідія Сметана, яка випустила колекцію одягу до 30-річчя гурту. Жінка додала, що її водій не має відношення до групи «Океан Ельзи». Браслет із написом staff отримує весь персонал для входу до «Палацу спорту» під час подій.

Скріншот

Про те, що сталося на своїй сторінці в соцмережі, повідомила продюсер інформагентства TVLAB Яна Тераніс. На відміну від її друзів, їй пощастило і вона відійшла від столика за секунду до аварії. Супутники Яні зазнали травм різних ступенів тяжкості — струс мозку, гематоми, вивих пальців.

За словами Тераніс, водій «Мерседеса» підійшов до неї і запропонував «вирішити питання» на місці. Він пояснив, що наїхав на людей ненавмисно, а лише хотів «потягатися з іншою тачкою» і не впорався з керуванням.

Скріншот: Інстаграм Яни Тераніс

«Витягнув мене за руку, показав браслет «Океан Ельзи staff», і сказав, мовляв, давайте домовимося – я зараз вам дам якісь гроші, щоб відкупитися. Сказав: «Я зі стафа Океан Ельзи, вони мене все одно відмажуть». Першими словами водія були: «Я з «Океану Ельзи», ми все зарішаємо», — повідомила постраждала.

Скріншот: Інстаграм Яни Тераніс

Представники «Океану Ельзи» не залишилися осторонь і прокоментували інцидент, наголосивши, що ні водій, ні власниця авто не мають жодного відношення до колективу: «Про ситуацію з водієм Лідії Сметани. Він не працює з ОЕ, не має жодного відношення до групи. Ми не знайомі з ним. Браслет «staff» отримують служби та підрядники, які працюють на заходах у Палаці спорту. Наразі – це концерти ОЕ, тому на браслеті назва події «Океан Ельзи 30 років. Той день», на який отримують доступ. Ми категорично засуджуємо його вчинок, подальшу поведінку і наполягаємо на чесному розслідуванні події. Потерпілим – наша підтримка.

Наразі у справі про ДТП триває розслідування.

«З баксами лежить скотина, В нього мама керівниця МСЕКа» — пародія на керівницю МСЕК и її сина набрала понад 3млн переглядів

8-річна онучка Ніни Матвієнко повторила долю своєї мами: щемлива історія від Тоні Матвієнко