in

Розвернули в аеропорту: Алла Пугачова намагалася вивезти з РФ речі вартістю $20 млн

Популярна російська співачка Алла Пугачова, яка сміливо висловилася проти повномасштабного вторгнення РФ в Україну та вирішила залишити країну-агресора, нібито намагалася вивезти з Росії антикварні предмети, оцінені в 20 мільйонів доларів.

За даними російських пропагандистських ЗМІ, серед речей Алли Пугачової нібито були виявлені такі предмети, як французька люстра XIX століття, старовинна ваза для фруктів того ж періоду, а також скульптури і картини, датовані XVI-XIX століттями.

«Антикваріат, оформлений на чоловіка Пугачової, мав вилетіти з Шереметьєво. Однак у відправленні вантажу за кордон було відмовлено: на митниці надали неповний пакет документів. У бесіді з журналістами антиквари оцінили колекцію Алли Борисівни в 20 млн доларів і заявили, що багато робіт становлять музейний інтерес. Так, наприклад, співачка володіє картиною «Вид на місто біля річки з вітряком» художника Яна ван Гойєна. За життя він створив усього 1200 картин, і одна з них перебуває в колекції Пугачової» — йдеться в повідомленні.

 

Днями на одній із фан-сторінок Примадонни в Інстаграм з’явилося відео, зняте вуличними фотографами. На ньому Пугачова знята під час прогулянки з дітьми вулицею Лімасола. 75-річна Пугачова, одягнена в кросівки, джинсові шорти та білу сорочку, виглядала стомлено і важко переставляла ноги. 11-річний Гаррі їхав біля мами на скейті.

Читайте також: Елітний «Мерседес» збив чотирьох людей: учасники гурту «Океан Ельзи» потрапили в епіцентр скандалу напередодні концерту у Києві

8-річна онучка Ніни Матвієнко повторила долю своєї мами: щемлива історія від Тоні Матвієнко

«Зібрали новий батальйон добровольців»: ТЦК у Києві влаштувало облаву на відвідувачів концерту “Океану Ельзи”