in

«Треба закінчувати»: російська співачка Валерія несподівано йде зі сцени

Російська співачка Валерія, яка підтримала повномасштабне вторгнення РФ в Україну, збирається завершити свою кар’єру.

На квітень 2025 року в артистки запланована презентація нового альбому. Він і стане останнім в її кар’єрі. Таку інформацію російським журналістам повідомив чоловік артистки, продюсер Йосип Пригожин. За його словами стало відомо, що Валерія планувала піти зі сцени ще під час пандемії коронавірусу. Втім, тоді композитор Максим Фадєєв запропонував записати ще один альбом. Також Пригожин зізнався, що працювати зі співавторами та збирати нові пісні стало набагато складніше.

«Це дуже непросто. Це дуже складно. Тому працювати з альбомами, з співавторами дуже складно. У всього є свій початок і свій кінець. Думаю, що в якийсь момент настав час, коли треба закінчувати цю історію вже в тому вигляді», — відповів чоловік виконавиці.

Валерія та Йосип Пригожин

Нагадаємо, що нещодавно Валерія потрапила в гучний скандал. Артистка презентувала афішу зі своїм портретом. Річ у тім, що зображення артистки було намальоване жовтим та синім кольорами, які нагадують український прапор. Багатьох сприйняли це як позицію щодо війни в Україні.

Читайте також: НАЙКРАЩА ПОДРУГА НІНИ МАТВІЄНКО ВРАЗИЛА ПОДРОБИЦЯМИ ЇХНЬОЇ ОСТАННЬОЇ ЗУСТРІЧІ ТА РОЗПОВІЛА, ЧОМУ ДОСІ НЕ ХОДИЛА ДО НЕЇ НА ЦВИНТАР

Яблучний, смачний зефір як з дитинства, що тане у роті. Простий рецепт, такий зефір виходить у всіх

Віктор Ющенко вперше за тривалий час з’явився з дружиною на публіці — який вигляд має колишній президент України