in

«Є що розповісти…» — як виглядає зараз дружина Назарія Яремчука, з якою вони прожили 15 років

Геніальний український співак, Герой України Назарій Яремчук, прожив коротке, але дуже яскраве життя.

Незважаючи на колосальну зайнятість, практично безперервні концерти, конкурси, фестивалі, артист знаходив час і для облаштування особистого життя. Назарій Назарович був одружений двічі. З першою дружиною, співачкою Оленою Шевченко, вони прожили 15 років, народили та виховали двох синів Дмитра та Назарія.

Про знайомство батьків, їхнє спільне життя та причини розлучення Дмитро Яремчук розповів журналістам у недавньому інтерв’ю. «Мама, як і тато, співачка. Вони працювали разом у групі «Смерічка». Мама з’явилася в ансамблі, коли його керівник Левко Дутковський разом із солістом колективу Василем Зінкевичем, шукаючи вокалістку до колективу, приїхав до музичного училища Ужгорода на прослуховування. І Дутковському, і Зінкевичу сподобалася наша мама, вони одноголосно прийняли рішення запросити її до колективу», — сказав народний артист України.

«Мене запросили приїхати до Чернівецької філармонії, за якої працювала «Смерічка». Біля входу зустрічав Левко. Почали підніматися сходами – назустріч іде Назарій Яремчук. Чорнявий, із променистими очима, посміхається. «Познайомся, – каже Левко, – це наш Назарій». Я подаю йому руку, а він мені. Ми зустрічаємося очима і… все! , – описувала ту зустріч сама Олена Шевченко.

Назарій та Олена Яремчук із сином

Дмитро Яремчук не наважився повністю розкрити подробиці розлучення батьків, зазначив лише, що вважає цей вчинок помилковим. Співак натякнув, що його батько тяжко пережив догляд мами.   «Я думаю, що, якби мої батьки не розлучилися, тато б досі був із нами… Він теж одружився, у цьому шлюбі народилася дочка – наша сестра Марія. Чи шкодував тато, що розлучився з мамою? Я не про це говоритиму. Не хочу зараз озвучувати щось таке, що потім може спричинити конфлікти чи невдоволення. Мій тато – особлива людина. Я не хочу бруду, якихось розборок довкола його імені і, сподіваюся, цього не буде. Хоча можу розповісти, повірте, багато», — поділився син Назарія Яремчука.

Назарій та Олена Яремчук із синами

Олена Федорівна Шевченко живе у Києві. Їй 69 років, вона чудово виглядає і досі співає. Після розлучення вона вдруге вийшла заміж, народила сина.

Наступного року Олена Шевченко відзначить 70-річчя

Дмитро Яремчук каже, що зі зведеним братом має нормальні стосунки: «Святослав – юрист за професією, має сім’ю. Я хрещений його дочки».

Дмитро Яремчук із мамою

Читайте також: Найкраща подруга Ніни Матвієнко вразила подробицями їхньої останньої зустрічі та розповіла, чому досі не ходила до неї на цвинтар

Віктор Ющенко вперше за тривалий час з’явився з дружиною на публіці — який вигляд має колишній президент України

Ірина Федишин зустрілася з донькою Ірини Фаріон і вшанувала пам’ять її полеглого в бою чоловіка