in

Лілія Ребрик з 6-річною донькою приміряла однакові образи й приголомшила їхньою схожістю

Українська ведуча та акторка Лілія Ребрик потішила шанувальників незвичним фотосетом зі своєю донечкою, яка є її точною копією.

У своєму Instagram Лілія показала стильний образ, що складався з білих джинсів, об’ємної куртки та чобіт. Середня донька ведучої, 6-річна Поліна, вирішила повторити мамин лук і одягнулася так само. Вона навіть відтворила місце і позу фотосету. Лілія не втрималася і порівняла їхні знімки, зізнавшись, що не встигає усвідомити, як швидко росте її донька.

«Ні, ну це фото має залишитися тут! Цей погляд, ця поза. Просто дивлюсь і сама шокована! Це – моя маленька Поля і така вже доросла… Така цікава! Така ні на кого не схожа! Хоча… може ми все ж таки схожі? Ну хоча б трішечки. Я – вогонь. Вона – пожежа. Середні діти в родині – це особлива історія та особливий підхід», — написала зіркова мама.

Лілія Ребрик з донькою Поліною

Коментатори одразу ж засипали компліментами чудовий дует мами та доньки. Проте думки користувачів розділилися: одні стверджують, що Поліна є точною копією Лілії Ребрик, тоді як інші бачать більше схожості з батьком – хореографом Андрієм Диким:

  • Це Ваша пані Ліліє КОПІЯ ❤️
  • Круті дівчатка!
  • Татова доця
  • Полінка схожа на Вас ,Лілю, а старша і найменша донечки- на тата.
  • Якщо дивитись на Поліну та вас, то ви схожі🔥 але якщо дивитись між Поліною, вами та вашим чоловіком, то вона схожа на татка)))🥰😍
  • Маленька Лілія Ребрик)

Читайте також: «Квартет»: Юрій Горбунов замилував фото з дружиною Осадчою та їхніми двома дітьми

«Квартет»: Юрій Горбунов замилував фото з дружиною Осадчою та їхніми двома дітьми

«Змусив хейтерів битися в істериці»: Галкін з новою зачіскою анонсував концертний тур в США