in

«Повірте мені!»: Лайма Вайкуле довела росіян до істерики своїм зверненням до них під час війни

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка засудила режим Путіна і рішуче підтримала Україну в її боротьбі, знову звернулася до громадян Росії. Артистка намагалася донести до них правду про злочини, які вчиняють окупанти на українській землі.

За словами виконавиці, росіяни перебувають під тиском Кремля, який йде на все заради досягнення своїх власних цілей. Путін та його оточення не соромляться поширювати брехню, а народ, не маючи змоги об’єктивно оцінити ситуацію, сліпо вірить цим маніпуляціям. Вайкуле підкреслила, що відповідальність за війну лежить виключно на Росії, і жодні організації, як-от НАТО чи ЄС, не мають стосунку до агресії РФ.

«На вас тиснуть, я розумію, але в кожної людини є репутація. От коли-небудь у житті ви бачили, щоб я збрехала? А хіба я коли-небудь кому-небудь бажала поганого? Я хочу вам сказати, що те, що зараз відбувається, це ненормально, ви не можете вірити в те, що напад на Україну – це через НАТО або тому, що інакше б українці напали б на вас. Це неправда» — сказала Лайма.

Лайма Вайкуле

Лайма також зробила прогноз щодо майбутнього росіян, якщо вони не зупиняться. За її словами, жителі держави-агресора можуть стати черствими та байдужими. Співачка впевнена, що наслідки війни торкнуться всіх, і вирішувати їх доведеться не лише Україні та Росії, а й усьому світу. Вона зазначила, що російська агресія вже вийшла за межі конфлікту між двома країнами, і зараз це стосується всіх. Вайкуле підкреслила, що нині ніхто не зможе залишитися «поза війною».

«Повірте мені, не втрачайте співпереживання, не ставайте черствими, не думайте, що будь-яка бійка може скінчитися тільки тим, що постраждала одна людина, зазвичай, страждають обидві. Але зрозумійте, що війна – це погано, тому працюватимемо над любов’ю, працюватимемо над собою і не втратимо ось це співпереживання одне до одного», — закликала виконавиця.

Росіяни бурхливо відреагували на звернення співачки та в коментарях висловили своє незадоволення:

  • Хто її думкою цікавився?!Співачка з середніми даними з акцентом, яка, напевно, вважає себе гуру
  • Хто це таке? Ох і дурепа!
  • Пішла геть, мр*зота. Щось ти співпереживаєш тільки однобоко
  • Лайма Вайкуле вирішила пофілософствувати?

Читайте також: «ЗМУСИВ ХЕЙТЕРІВ БИТИСЯ В ІСТЕРИЦІ»: ГАЛКІН З НОВОЮ ЗАЧІСКОЮ АНОНСУВАВ КОНЦЕРТНИЙ ТУР В США

«Змусив хейтерів битися в істериці»: Галкін з новою зачіскою анонсував концертний тур в США

«Я пішла сама»: невістка-стриптизерка зрадниці Наташі Корольової приголомшила рішенням