in

«То роздягайся вже!» — дружина Віктора Павлика засвітила зону бікіні, присівши з розведеними ногами

Дружина Віктора Павлики та за сумісництвом його концертний директор Катерина Репяхова здивувала відвертими фото, які оприлюднила у соціальній мережі.

21 лютого в Інстаграм знаменитість опублікувала серію знімків, на яких позує у розкутому образі. Блогерша сиділа на сірому шкіряному дивані в білосніжній майці та трусах, відверто розсунувши ноги з явним акцентом на інтимній частині тіла. Дружина Павлика розпустила волосся і задумливо дивилася в об’єктив камери.

Перше та друге зображення були ідентичними, відрізняючись лише кольоровою гамою. На третьому кадрі Репяхова змінила позу, зігнувши оголену ногу в коліні і сперлася на неї рукою. Знаменитість вирішила змінити свій стиль і спосіб життя, ніби роблячи виклик самій собі в цій новій для себе фотосесії.

«Побачити себе іншою» — підписала Катерина під фото.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Катя Павлік (Репяхова)🇺🇦 (@repyahovakate)

Проте, не всі підписники оцінили старання Катерини та у коментарях висловили свою негативну думку:

  • Чого мені сьогодні не вистачало в стрічці новин, так це розчепіреної Репяхової. Господи, що вони думають, коли такі фото виставляють. Тим паче зараз. Ну вже б і роздяглася чи що.
  • Люди щодня гинуть! Кому ці фото потрібні вони зараз зовсім не вчасно.
  • Ви така гарна, худенька, молода мама, дружина. Але ці фото, вам не підходять. Взагалі вони хороші, але не для всіх). Соррі. У вас інша думка, знаю, ваше право).
  • Така була хороша фотосесія, навіщо нам ваша п***** надати, будьте скромнішими, це некрасиво геть. Вульгарина, як у порно журналах.

«Зустрічайте ведучу нового шоу!» — Мішина поділилася радісною новиною зі своєю аудиторією

Фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна стала ведучою конкурсу «Євробачення-2023»