in

Віктор Павлік одружився з молодшою на 29 років блогеркою: фото з весілля

Український співак Віктор Павлік зіграв весілля з молодшою на 29 років дружиною, блогеркою Катериною Реп’яховою.

Закоханні офіційно уклали шлюб 12 травня 2020 року, але відсвяткувати радісну подію не встигли через пандемію коронавірусу та повномасштабну війну. Подружжя все чекало слушного моменту. Втім, нещодавно артист переніс складну операцію на серці. Після цього Катерина вирішила не відкладати життя на потім.

Бізнесвумен таємно від артиста продумала всі дрібниці святкування та запросила чоловіка на побачення, попросивши одягнути костюм. Коли Павлік приїхав на вказану дружиною локацію, то Катерина вже чекала на нього в розкішній весільній сукні молочного кольору, яка мала ефектний виріз в зоні декольте, пишні рукава та помітний шлейф. Привітати молодят прийшли рідні та близькі друзі сім’ї.

Віктор Павлік, Катерина Реп’яхова та їхній син

«Я дуже сильно хвилююся, і більше за все хвилююся щодо того, якою буде реакція Віктора Франковича, тому що насправді він не дуже любить все таке помпезне. Навпаки, він більше б зрадів, якби я була просто в піжамі із брудною головою. Це треба ще знати Віктора Франковича, — зізналася Катерина перед початком вечірки. – Сподіваюсь, що у мене вийде його розчулити. Сама дуже хвилююся. Ми так довго готувалися: задіяно багато людей, все продумували до найдрібніших деталей, і місце, і те як це все зняти, як все скоординувати… є саксофоністи, офіціанти, фрукти, мене зібрати і зняти… Таке вже придумала. Сподіваюсь, що воно того варте» — зізналася блогерка.

Віктор Павлік та Катерина Реп’яхова
Віктор Павлік та Катерина Реп’яхова

«Сукня висіла в шафі чотири роки! Уявіть. Я більше не хотіла чекати жодного дня. Живемо тут і зараз, адже не знаємо, що з нами буде завтра», — поділилася блогерка.

Разом подружжя ще й відзначило четверту річницю шлюбу. Щоправда, ця подія випала на 12 травня, але через проблеми зі здоров’ям пара не змогла відсвяткувати цю дату вчасно.

Читайте також: «Копія тата»: ведуча шоу «Танці з зірками» Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою і показала немовля

Олег Скрипка розповів про маму-росіянку і зізнався чи спілкується з родичами з РФ

Похоронили мене, я воскрес і висміюю інших мерців: Потап на російській мові виправдався за слова про смерть Заворотнюк