in

«Я скажу чесно, як є…» — Маша Єфросиніна зізналась у яких відносинах перебуває з сестрою, яка проживає у Росії

Складною темою під час війни для телеведучої Маши Єфросиніної стали стосунки з її рідною сестрою, Лізою Ющенко.

Після повномасштабного вторгнення російської армії на українські території між близькими людьми зросла напруга. Виявилося, що позиція щодо війни в сестер різна.

Як зізналася Єфросиніна у інтерв’ю «Розмова», зараз вона майже не спілкується з Лізою та їй боляче обговорювати цю тему.

«Я скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою на сьогоднішній день зведено майже до нуля. Це для нас важка тема. мені боляче про це говорити», — сказала телеведуча.

Зазначимо, що на початку повномасштабної війни Ліза Ющенко додала допис в Instagram, у якому закликала зупинити війну в Україні. Однак більше жодних заяв від сестри Єфросиніної не було. Та більше, у грудні 2022 року Ющенко похизувалася новим образом в одному з московських салонів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Салон красоты Nikisó Space (@nikiso_space)

Нагадаємо, що до 2012 року Ліза була одружена з сином експрезидента Віктора Ющенко, Андрієм Ющенко. У шлюбі народилася донька Варвара. 2014 року сестра Єфросиніної вийшла заміж за російського бізнесмена на ім’я Сергій та народила йому сина. Разом зі своїм обранцем та дітьми Ліза проживає у Москві.

«Чому ти одна? Ти молода, у тебе немає дитини, у тебе немає чоловіка. Чому?» — артист Іво Бобул потрапив у гучний скандал з ведучою, яка назвала його слова «сексистською маячнею»

«Він обрав війну, а не мене з нашими дітьми!» — Маша Єфросиніна «звинуватила» свого чоловіка у виборі йти захищати Україну