in

«Він обрав війну, а не мене з нашими дітьми!» — Маша Єфросиніна «звинуватила» свого чоловіка у виборі йти захищати Україну

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про свого чоловіка Тімура Хромаєва, який після повномасштабного вторгнення взяв до рук зброю і вирушив на фронт. Як неодноразово зізнавалася знаменитість, їй було дуже складно змиритися із цим рішенням коханого. Довелося навіть звертатися за допомогою до психолога, з яким артистка працює і досі кілька днів на тиждень.

Розповідаючи про чоловіка, Єфросиніна не змогла стримати емоцій та розплакалася. Це сталося під час запису інтерв’ю для YouTube-каналу «РОЗМОВА» .

Зокрема, заговорила телезірка про ПТСР (посттравматичний стресовий розлад) у жінок, які чекають на чоловіків з війни. Зараз вона разом із експертом у цій галузі працює з такими українками і, як можна зрозуміти, консультується сама. Довгий час Марія не могла прийняти новий статус Тімура і навіть звинувачувала його в тому, що він її «кинув», пішовши на війну.

«ПТСР – це страшно. Я працюю з психологом кілька разів на тиждень, тому що я звинувачувала свого чоловіка в тому, що він іде на фронт. Мені знадобилося багато часу. Моя психіка захищалася, вона говорила: «Ти залишаєшся сама. Він написав заповіт. Це означає, що він десь усередині попрощався зі мною. Це означає, що він обрав війну, а не мене з нашими дітьми». Я працюю для того, щоб бути в здоровому глузді, коли мій чоловік повернеться. І коли він дуже сильно зміниться. А він зміниться. Це вже відбувається», – поділилася Єфросиніна зі сльозами на очах.

«Я скажу чесно, як є…» — Маша Єфросиніна зізналась у яких відносинах перебуває з сестрою, яка проживає у Росії

«Повістка мені приходила!» — телеведучий Тімур Мірошніченко зізнався, що його викликали до військомату та розповів, чому знаходиться в тилу