in

Як виглядає сімейне гніздечко найбагатшої співачки України Камалії та її чоловіка пакистанського мільярдера Мохаммада Захура

Камалія являється найбагатшою співачкою України, адже ще 20 років тому вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Живуть зіркові багатії у справжньому палаці.

Зіркове подружжя Камалія і Мохаммад Захур мають нерухомість у багатьох країнах, зокрема у Лондоні, Дубаї та Іспанії, але на постійній основі вони проживають в Україні. Будинок мільярдерів знаходиться в мальовничому містечку Буча, що на Київщині. Особняк має три поверхи і велику прибудинкову територію. Інтер’єр будинку виконаний одразу у трьох стилях: постмодернізм, барокко і східний.

Високі стелі, дорогі, натуральні матеріали, колони, розпис, золоте оздоблення – все це лежить в основі інтер’єру зіркового дому. Серед мебелі – багато антикваріату. Також є дорогоцінні скульптури та картини. Особливістю дому є величезні панорамні вікна.

На території особняка є басейн, будиночок для барбекю і гостей, сад і навіть стайня з конями, адже Камалія займається верховою їздою.

Варто відзначити, що для підтримання будинку в порядку у Камалії і Захура є близько 20 помічників. Про це ще декілька років тому співачка розповіла в інтерв’ю програмі ТСН. Камалія зізналася, що має нянь для дітей, садівника, кухаря, гардеробника, водія та інших працівників, які полегшують її життя. Втім, сім’я мільярдерів може собі це дозволити.

Нагадаємо, містечко Буча було окуповане в перші місяці повномасштабної війни в Україні. Тому сім’я Захурів виїхала зі свого будинку і довгий час вони проживали у Лондоні. На щастя, будинок Захурів не постраждав ні від ворожих снарядів, ні від рук мародерів. Проте постраждала стайня з конями, яка знаходиться неподалік маєтку. Приміщення наразі повністю зруйноване, тварини загинули. Це стало справжнім шоком для Камалії. Співачка у своєму Інстаграм-блозі показала кадри зі зруйнованої стайні і зізналася, що дуже любила своїх коней і їй важко прийняти те, що трапилося.

«Коли вперше побачив рідне «від Сяну до Дону» — дружина українського режисера, а тепер і захисника України, Олега Сенцова, повернулась до України

Чому дві відомі українські телеведучі покинули рідну студію ТСН