in

Чому дві відомі українські телеведучі покинули рідну студію ТСН

З початком повномасштабного вторгнення життя всіх українців змінилось безповоротно. Сьогодні, згадуючи 24 лютого 2022 року, ми навряд чи зможемо сказати, що залишились такими самими, як були. Річ не лише у повній трансформації буденності та навіть побуту, а у внутрішніх, більш сакральних речах. Відомі українські телеведучі, з якими глядачі звикли кожного ранку прокидатись і засинати – не виключення. Пригадуємо, чому Лідія Таран і Наталія Мосейчук покинули рідну студію ТСН.

Лідія Таран

Після початку повномасштабної війни життя Лідіії Таран кардинально змінилось. Зірка, яка здобула популярність на каналі “1+1” виїхала за кордон і разом з донькою перебуває у Франції. Спершу, зізналась знаменитість, вона замислювалась над тим, щоб повернутись до Києва, проте, коли ракета влучила поруч з її будинком, вирішила не жартувати з долею.

Лідія Таран з донькою перебувають за кордоном. Сьогодні зірка українського телебачення тимчасово покинула студію ТСН, втім має надії туди повернутись. Лідія Таран працює виїзним кореспондентом у Франції. Там зірка здобуває другу вищу освіту в місцевому університеті, а її донька навчається одразу у двох навчальних закладах середньої освіти – українському та французькому.

Наталія Мосейчук

На відміну від своєї колеги Лідії Таран, інша відома українська телеведуча покинула студію ТСН тимчасово. Так, нещодавно знаменитість повідомила, що вирушила у відрядження до Польщі. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Наталія Мосейчук детально розповіла, як з командою колег дісталась за кордон – у потязі, в якому мільйони українців евакуювались після початку повномасштабного вторгнення.

Наталія Мосейчук розповіла про мету свого відрядження у Польщу відома українська телеведуча вирушила, щоб взяти інтерв’ю в президента Анджея Дуди. В описі до нещодавно опублікованого допису зірка зазначила, що основною темою їхньої розмови була повномасштабна війна в Україні, зокрема – її початок, коли Дуда приїхав до Києва на зустріч з Володимиром Зеленським.

Як виглядає сімейне гніздечко найбагатшої співачки України Камалії та її чоловіка пакистанського мільярдера Мохаммада Захура

Іво Бобул, який назвав жінок «меркантильними» та «розпещеними», неочікувано перепросив за свої відверті зізнання