in

У Мережі з’явилися фото Камалії з чоловіком, на якого вона поміняла Захура і який її побив

Нещодавно популярна українська співачка Камалія шокувала своїх шанувальників фотографіями, на яких вона здалася із синцями та синцями на обличчі.

Фанати запідозрили, що артистку побили і в один голос звинуватили у нанесенні побоїв колишнього чоловіка, Мохаммада Захура. У квітні минулого року пара офіційно оголосила про розлучення після 20 років шлюбу, і досі ніхто з подружжя так і не назвав причини розриву. Варто зазначити, що незабаром сама артистка спростувала чутки про те, що її побив екс-чоловік, але не назвала ім’я винного в рукоприкладстві.

Промінь світла на цю похмуру історію пролив скандальний аналітик українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов. Блогер висловив упевненість, що Камалію побив її новий обранець, заради якого вона, власне, і залишила пакистанського мільярдера. «Камалія та Захур справді розлучилася минулого року. А все через те, що вона закохалася у Мишка. Це той чоловік, який, за чутками, її побиває», — заявив Беспалов, додавши наголосивши, що нинішній фаворит 46-річної артистки зовсім не молодий і далеко не красень.

Камалія та Михайло, її ймовірний обранець

«Співачка почала змінювати шлюб і Захур готовий був її пробачити. Коли він дізнався, то сказав: «Окей, я забуду, заплющу очі, тільки припини це робити». На що Камалія відповіла: Ні, я вибираю іншого і пішла до нього. Вона повернулася до України і почала з ним жити, а порівняно із Захуром, то в нього взагалі грошей немає. Захур хоче її витягнути назад до Лондона, щоб більше вона не отримувала ударів. Але співачка не погоджується і продовжує жити у цьому світі аб’юзу.», — стверджує оглядач.

Читайте також:  Змішування крові дало результат! 10-річні дочки Камалії та Мохаммада Захура вразили красою на червоній доріжці

«Це смішне питання!» — Притула відповів, чи має він бронь і чи можуть мобілізувати співробітників його фонду

43-річна Періс Гілтон вперше показала світу свою доньку: який вигляд має 5-місячна Лондон