in

Американська співачка Леді Гага знялася в рекламному ролику в плаття від українського бренду

Раніше в образах цього бренду виходили у світ акторка Волліс Дей, топмодель Хайді Клум та інші знаменитості.

36-річна американська співачка Леді Гага (справжнє ім’я — Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта) приміряла образ українського бренду.

Епатажна зірка сцени знялась у рекламі елітного шампанського Dom Perignon у ніжній шовковій сукні українського бренду Lever Couture.

Засновницею бренду є дизайнерка Леся Верлінг’єрі, а створити вбрання допоміг італійський модельєр з Японії Нікола Формічетті.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от LEVER COUTURE (@lever_couture)

“Сукня на замовлення для Леді Гаги, модна тенденція Ніколи Формічетті. Ми досі не можемо повірити, що минуло 12 років з моменту нашої першої співпраці з японсько-італійським дизайнером і цією співачкою. Таке враження, що тільки вчора ми працювали над нашим першим проектом. Озираючись назад, нашу команду переповнює почуття вдячності до Ніколи за довіру й підтримку”, – зазначили представники Lever Couture.

Раніше вищеназваний бренд обирала німецька топмодель та телеведуча Гайді Клум, акторка Волліс Дей. А також у вбраннях українського бренду позувала для Vogue на вулицях Токіо Тіна Кароль.

 

 

Обраниця телеведучого Володимира Остапчука розповіла, як пара розподілює сімейний бюджет

«Ну це ж набагато корисніше!» — Лідер гурту O.Torvald Женя Галич виразив свою думку про Тараса Цимбалюка, який перебуває в тилу