in

Світ обирає українське: американська співачка Селена Гомес з’явилась на публіці у трендовому одязі від українського бренд

Всесвітньовідома американська співачка та актриса Селена Гомес засвітилася на зйомках третього сезону серіалу «Вбивства в одній будівлі». 30-річну зірку помітили у трендовому шкіряному тренчі. Як виявилось, це річ від популярного українського бренду під назвою Olēnich, який заснувала дизайнерка з Одеси Яна Оленич.

Відповідними знімками похвалилися на сторінці самої компанії в Instagram. Як можна побачити на сайті Olēnich, вартість актуального плаща, як у знаменитості, становить 596 євро (23 тис. грн).

«Селена Гомес носить тренч FW22 під час роботи зі Стівом Мартіном та Мартіном Шортом у третьому сезоні серіалу «Вбивства в одній будівлі», – залишили в описі представники бренду.

Тренч баклажанового відтінку довжини міді з колекції осінь-зима-2022 виготовлений з екошкіри. Пояс одного кольору з плащем вдало підкреслив талію артистки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Olēnich 🇺🇦 (@olenich.co)

Гомес доповнила образ світло-рожевою сорочкою, а також укороченими джинсами чорного кольору. На ногах зірки можна розгледіти білі черевики на високій платформі від відомого бренду Dr. Martens. Також співачка додала кілька золотих прикрас, які гармонійно вписалися у загальну картинку.

Зазначимо, прем’єра серіалу «Вбивства в одній будівлі» від Hulu відбулася у січні 2021 року. Селена Гомес виконує в ньому одну з головних ролей – Мейбл Мора. Сюжет розгортається навколо трьох друзів, які наважуються записувати подкаст про вбивства, що сталися у їхньому будинку. Вихід нового сезону заплановано на літо цього року. Зйомки проходять у Нью-Йорку.

Оплакує мобіків та прославляє путінський режим: учасниця «Холостяк» та «Шанс» Яна Соломко зрадила публічно Україну

Майонез, кока-кола та аспірин: ось цими компонентами голівудські зірки миють голову аби мати розкіше волося